Ковбаски Чилійські
- Особливості приготування:
Можна варити та смажити (в тому числі на грилі) Буде смачним різноманіттям у меню пікніка.
Увійдіть в обліковий запис, щоб ми могли повідомити вам про відповідь
Гармонійне поєднання свинини, прянощів, гострого каєнського перцю та підкопченості робить ці ковбаски яскравим доповненням до пива або до гарнірів/соусів.
свинина знежилована нежирна (65%), сало (32%), вода питна, сіль кухонна, цукор, перець чорний мелений, перець духмяний мелений, горіх мускатний мелений, перець кайєннський, паприка солодка, часник, антиоксидант: аскорбінова кислота, фіксатор кольору: нітрит натрію.
Харчова цінність на 100 г продукту | Кіл-ть |
---|---|
Енергетична цінність (калорійність) | 412 ккал |
Білки (Протеїн) | 13 г |
Жири | 45 г |
Вуглеводи | 0,6 г |
Вітаміни: | |
А | 10 мкг |
Е | 0,3 мг |
В1 | 0,22 мг |
В2 | 0,15 мг |
Ніацин PP | 4,9 мг |
Мікроелементи: | |
Кальцій | 29 мг |
Фосфор | 178 мг |
Магній | 22 мг |
Калій | 243 мг |
Натрій | 828 мг |
Упаковані під вакуумом: за t не вище 6°С, вологість 75-78% – не більше ніж 15 діб, за умови цілісності упаковки.
У зв’язку з відсутністю консервантів, відкриту упаковку зберігати при t не вище +6°С і вологості 75-78% – не більше двох діб (48 годин).