Сосиски Ле Кур
- Особливості приготування:
залити окропом на 5 хвилин, або варити не більше 1 хвилини (оскільки продукт вже відварений та готовий до вживання), обов'язково знявши попередньо оболонку!
Увійдіть в обліковий запис, щоб ми могли повідомити вам про відповідь
Варені сосиски з м’яса курки. Перед вживанням треба зняти оболонку.
м’ясо куряче 51%, олія соняшникова рафінована 29%, вода питна, молоко коров’яче сухе знежирене, сіль кухонна, цукор, екстракти спецій (горіху мускатного, перцю чорного, перцю духмяного), фіксатор кольору: нітрит натрію.
Харчова цінність на 100 г продукту | Кіл-ть |
---|---|
Енергетична цінність (калорійність) | 342,4 ккал |
Білки (Протеїн) | 11,3 г |
Жири | 32 г |
Вуглеводи | 2,3 г |
Вітаміни: | |
А | 10 мкг |
Е | 0,3 мг |
В1 | 0,22 мг |
В2 | 0,15 мг |
Ніацин PP | 4,9 мг |
Мікроелементи: | |
Кальцій | 29 мг |
Фосфор | 178 мг |
Магній | 22 мг |
Калій | 243 мг |
Натрій | 828 мг |
Упаковані під вакуумом: за t не вище 6°С, вологість 75-78% – не більше ніж 10 діб, за умови цілісності упаковки. У зв’язку з відсутністю консервантів, відкриту упаковку зберігати при t не вище +6°С і вологості 75-78% – не більше двох діб (48 годин).