Сосиски Еталонні
- Особливості приготування:
залити окропом на 5 хвилин, або варити не більше 1 хвилини (оскільки продукт вже відварений та готовий до вживання) Також можлива швидка жарка – попередньо на сосисках потрібно зробити гострим ножем кілька насічок, щоб не лопнула оболонка
Увійдіть в обліковий запис, щоб ми могли повідомити вам про відповідь
Сосиски варені з козячого та курячого м’яcа, готові до споживання у їстівній оболонці, можна відварити або підрум’янити.
козлятина (32%), м’ясо птиці (32%), вода питна, жир козячий (9%), олія соняшникова рафінована (18%), молоко коров’яче сухе, сіль кухонна, цукор, приправа для плову (цибуля, морква, часник, куркума, паприка червона, томати, коріандр, барбарис, перець чорний, кумин, зелень кропу, перець червоний), чабер сушений, часник
Харчова цінність на 100 г продукту | Кіл-ть |
---|---|
Енергетична цінність (калорійність) | 324,8 ккал |
Білки (Протеїн) | 12,0 г |
Жири | 30,4 г |
Вуглеводи | 0,5 г |
Вітаміни: | |
А | 10 мкг |
Е | 0,3 мг |
В1 | 0,22 мг |
В2 | 0,15 мг |
Ніацин PP | 4,9 мг |
Мікроелементи: | |
Кальцій | 29 мг |
Фосфор | 178 мг |
Магній | 22 мг |
Калій | 243 мг |
Натрій | 828 мг |
Упаковані під вакуумом: за t не вище 6°С, вологість 75-78% – не більше ніж 10 діб, за умови цілісності упаковки.
У зв’язку з відсутністю консервантів, відкриту упаковку зберігати при t не вище +6°С і вологості 75-78% – не більше двох діб (48 годин).