Сосиски Коза&Курка
- Особливості приготування:
залити окропом на 5 хвилин, або варити не більше 1 хвилини (оскільки продукт вже відварений та готовий до вживання) Також можлива швидка жарка – попередньо на сосисках потрібно зробити гострим ножем кілька насічок, щоб не лопнула оболонка
Увійдіть в обліковий запис, щоб ми могли повідомити вам про відповідь
Сосиски варені з козячого та курячого м’яcа, готові до споживання у їстівній оболонці, можна відварити або підрум’янити.
козлятина знежилована (32%), м’ясо птиці (32%), вода питна, жир козячий (9%), олія соняшникова рафінована (18%), молоко коров’яче сухе знежирене, сіль кухонна, цукор, приправа (цибуля ріпчаста подрібнена, морква подрібнена, часник мелений, куркума, паприка червона подрібнена, томати мелені, коріандр подрібнений, барбарис, перець чорний мелений , кумин (зіра), зелень кропу, перець червоний мелений), чабер сушений, часник.
Харчова цінність на 100 г продукту | Кіл-ть |
---|---|
Енергетична цінність (калорійність) | 324,8 ккал |
Білки (Протеїн) | 12,0 г |
Жири | 30,4 г |
Вуглеводи | 0,5 г |
Вітаміни: | |
А | 10 мкг |
Е | 0,3 мг |
В1 | 0,22 мг |
В2 | 0,15 мг |
Ніацин PP | 4,9 мг |
Мікроелементи: | |
Кальцій | 29 мг |
Фосфор | 178 мг |
Магній | 22 мг |
Калій | 243 мг |
Натрій | 828 мг |
Упаковані під вакуумом: за t не вище 6°С, вологість 75-78% – не більше ніж 10 діб, за умови цілісності упаковки.
У зв’язку з відсутністю консервантів, відкриту упаковку зберігати при t не вище +6°С і вологості 75-78% – не більше двох діб (48 годин).