Паштет Качиний
- Особливості приготування:
повністю готовий до вживання
Увійдіть в обліковий запис, щоб ми могли повідомити вам про відповідь
Неймовірно ніжний паштет з качиної печінки і качиного м’яса, з додаванням найвишуканіших спецій у французькому стилі обов’язково стане перлиною вашого столу та улюбленцем гурманів.
м’ясо качки варене (44%), сало (25,5%), печінка качина (18%),бульйон, масло вершкове (3,6%), молоко коров’яче сухе знежирене, цибуля, морква, сіль кухонна, томати в’ялені, паприка солодка, кріп сушений, майоран, орегано, перець рожевий, коріандр, пажитник, цедра лимона.
Харчова цінність на 100 г продукту | Кіл-ть |
---|---|
Енергетична цінність (калорійність) | 269 ккал |
Білки (Протеїн) | 11 г |
Жири | 25 г |
Вуглеводи | 0,6 г |
Вітаміни: | |
А | 10 мкг |
Е | 0,3 мг |
В1 | 0,22 мг |
В2 | 0,15 мг |
Ніацин PP | 4,9 мг |
Мікроелементи: | |
Кальцій | 29 мг |
Фосфор | 178 мг |
Магній | 22 мг |
Калій | 243 мг |
Натрій | 828 мг |
Упаковані під вакуумом: за t не вище 6°С, вологість 75-78% – не більше ніж 10 діб, за умови цілісності упаковки.<br>У зв’язку з відсутністю консервантів, відкриту упаковку зберігати при t не вище +6°С і вологості 75-78% – не більше двох діб (48 годин).