Ковбаски Пивні н/ф для грилю
- Особливості приготування:
Ковбаски можна обсмажувати на відкритому вогні і грилі або у духовій шафі, на пательні або мікрохвильовій печі.
Наші купати розроблені для смаження на підприємствах ресторанного господарства абов домашніх умовах потребують додаткової обробки.
Увійдіть в обліковий запис, щоб ми могли повідомити вам про відповідь
Безпрограшний варіант для грилю. Виготовлені з подрібненої свинини, шпика, цибулі і приправлені ароматними прянощами. Ковбаски соковиті, смачні та ароматні.
Увага! Ковбаски заморожені. Відправка Новою Поштою неможлива.
свинина (70%), шпик (30%), вода питна, цибуля, сіль кухонна, перець чорний мелений, антиоксидант: аскорбінова кислота.
Харчова цінність на 100 г продукту | Кіл-ть |
---|---|
Енергетична цінність (калорійність) | 355 ккал |
Білки (Протеїн) | 10 г |
Жири | 35 г |
Вуглеводи | 2,0 г |
Вітаміни: | |
А | 10 мкг |
Е | 0,3 мг |
В1 | 0,22 мг |
В2 | 0,15 мг |
Ніацин PP | 4,9 мг |
Мікроелементи: | |
Кальцій | 29 мг |
Фосфор | 178 мг |
Магній | 22 мг |
Калій | 243 мг |
Натрій | 828 мг |
Упаковані під вакуумом: за t -10°С, вологість 75-78% – не більше ніж 30 діб, за умови цілісності упаковки.