Рулет з індичого філе По савинські
- Особливості приготування:
продукт повністю готовий до вживання і не вимагає додаткової обробки
Увійдіть в обліковий запис, щоб ми могли повідомити вам про відповідь
Класична буженина, але з філе індика - по-савинськи. Ми так вигадали, щоб вам було смачно і ще більше здорово!
філе індиче (98%), сіль кухонна харчова, глюкоза, декстроза, екстракти спецій (ялівець, перець чорний, коріандр, чилі, лавровий лист, часник), часник, антиоксидант: аскорбат натрію, овочі (цибуля, паприка, морква), трави (петрушка, базилік, цибуля-порей, селера).
Харчова цінність на 100 г продукту | Кіл-ть |
---|---|
Енергетична цінність (калорійність) | 411,3 ккал |
Білки (Протеїн) | 19,5 г |
Жири | 1,9 г |
Вуглеводи | 0,8 г |
Вітаміни: | |
А | 10 мкг |
Е | 0,3 мг |
В1 | 0,22 мг |
В2 | 0,15 мг |
Ніацин PP | 4,9 мг |
Макроелементи: | |
Кальцій | 29 мг |
Фосфор | 178 мг |
Магній | 22 мг |
Калій | 243 мг |
Натрій | 828 мг |
Упаковані під вакуумом: за t не вище 6°С, вологість 75-78% – не більше ніж 10 діб, за умови цілісності упаковки.
У зв’язку з відсутністю консервантів, відкриту упаковку зберігати при t не вище +6°С і вологості 75-78% – не більше двох діб (48 годин).