Ковбаса Сервелат
- Особливості приготування:
Продукт повністю готовий до вживання і не потребує додаткової обробки.
Увійдіть в обліковий запис, щоб ми могли повідомити вам про відповідь
Ковбаса зроблена за канонічною рецептурою ГОСТ, без лактози та глютену.
Свинина знежилована жирна або грудинка свиняча (48,5%), свинина знежилована нежирна (24%), яловичина знежилована вищого сорту (24%) ,сіль кухонна, цукор, перець чорний мелений, мускатний горіх мелений, антиоксидант:аскорбінова кислота, фіксатор кольору: нітрит натрію.
Харчова цінність на 100 г продукту | Кіл-ть |
---|---|
Енергетична цінність (калорійність) | 363 ккал |
Білки (Протеїн) | 12 г |
Жири | 35 г |
Вуглеводи | 0 г |
Вітаміни: | |
А | 0 мкг |
Е | 0,7 мг |
В1 | 0,5 мг |
В2 | 0,2 мг |
Ніацин PP | 4,9 мг |
Мікроелементи: | |
Кальцій | 38 мг |
Фосфор | 271 мг |
Магній | 30 мг |
Калій | 400 мг |
Натрій | 2 226 мг |
Упаковані під вакуумом: за t не вище 6°С, вологість 75-78% – не більше ніж 20 діб, за умови цілісності упаковки.
У зв’язку з відсутністю консервантів, відкриту упаковку зберігати при t не вище +6°С і вологості 75-78% і вжити протягом двох днів.