Ковбаса Лікарська

Ціна за 100 гр - 29.04 грн
95.70  /за упак
Упаковка (330-350 гр.)
В наявності
+
Доставка
Оплата
Увага

ціна вказана за упаковку в середньому,
точна вартість на товар буде відома після зважування

Класична варена ковбаса вищого сорту, відтворена за рецептом 1936 року. ГОСТ 1979 року.

Вид приготуванняВарена Тип м’ясаЯловичина, Свинина

Класична варена ковбаса.

свинина напівжирна знежилована 64,8%, яловичина знежилована вищого сорту 23%, вода питна, яйця курячі , молоко коров’яче сухе знежирене, сіль кухонна, цукор (0,18%), мускатний горіх мелений, антиоксидант: аскорбінова кислота, фіксатор кольору: нітрит натрію.

Харчова цінність на 100 г продукту Кіл-ть
Енергетична цінність (калорійність) 257 ккал
Білки (Протеїн) 12,8 г
Жири 22,2 г
Вуглеводи 1,5 г
Вітаміни:
А 10 мкг
Е 0,3 мг
В1 0,22 мг
В2 0,15 мг
Ніацин PP 4,9 мг
Макроелементи:
Кальцій 29 мг
Фосфор 178 мг
Магній 22 мг
Калій 243 мг
Натрій 828 мг

Упаковані під вакуумом: за t не вище 6°С, вологість 75-78% – не більше ніж 10 діб, за умови цілісності упаковки.
У зв’язку з відсутністю консервантів, відкриту упаковку зберігати при t не вище +6°С і вологості 75-78% – не більше двох діб (48 годин).

Можливо, вас це зацікавить
  • Сосиски
  • Ковбаси