Ковбаса Лікарська
- Особливості приготування:
продукт повністю готовий до вживання і не вимагає додаткової обробки
Увійдіть в обліковий запис, щоб ми могли повідомити вам про відповідь
Класична варена ковбаса.
м’ясо 95% (свинина напівжирна, яловичина), вода питна, яйця курячі, молоко коров’яче сухе, сіль кухонна, цукор, мускатний горіх мелений, антиоксидант: аскорбінова кислота, фіксатор кольору: нітрит натрію
Харчова цінність на 100 г продукту | Кіл-ть |
---|---|
Енергетична цінність (калорійність) | 257 ккал |
Білки (Протеїн) | 12,8 г |
Жири | 22,2 г |
Вуглеводи | 1,5 г |
Вітаміни: | |
А | 10 мкг |
Е | 0,3 мг |
В1 | 0,22 мг |
В2 | 0,15 мг |
Ніацин PP | 4,9 мг |
Макроелементи: | |
Кальцій | 29 мг |
Фосфор | 178 мг |
Магній | 22 мг |
Калій | 243 мг |
Натрій | 828 мг |
Упаковані під вакуумом: за t не вище 6°С, вологість 75-78% – не більше ніж 10 діб, за умови цілісності упаковки.
У зв’язку з відсутністю консервантів, відкриту упаковку зберігати при t не вище +6°С і вологості 75-78% – не більше двох діб (48 годин).