Ковбаса Коппа
- Особливості приготування:
продукт повністю готовий до вживання і не потребує додаткової обробки Перед вживанням зняти оболонку
Увійдіть в обліковий запис, щоб ми могли повідомити вам про відповідь
Насолодіться яскравим середземноморським смаком, ідеально підкресленим ароматними травами – чебрецем, орегано та базиліком. Має гарний візерунок на зрізі.
свинина знежилована напівжирна (95,5%), сіль кухонна, декстроза, сироп глюкози, перець зелений горошок, тім’ян, орегано, базилік, спеції (гірчичний порошок, перець чорний, кардамон, порошок апельсинової кірки, коріандр, часник), цукор 0,4 г, екстракти спецій (перець чорний, кардамон, чілі, ваніль, білий перець, пеперончіно, гвоздика), ароматизатор середземноморської салямі, антиоксиданти- екстракти рослинних білків (розмарин, материнка, майоран, зелений чай, чорниця, виноградні зерна та шкірка, цитрусові), глюконо-дельта-лактон, мальтодекстрин, антиоксидант: аскорбінова кислота, альфа-токоферол, аскорбат натрію, фіксатор кольору: нітрит натрію.
Харчова цінність на 100 г продукту | Кіл-ть |
---|---|
Енергетична цінність (калорійність) | 522 ккал |
Білки (Протеїн) | 18 г |
Жири | 50 г |
Вуглеводи | 0,6 г |
Вітаміни: | |
А | 10 мкг |
Е | 0,3 мг |
В1 | 0,22 мг |
В2 | 0,15 мг |
Ніацин PP | 4,9 мг |
Мікроелементи: | |
Кальцій | 29 мг |
Фосфор | 178 мг |
Магній | 22 мг |
Калій | 243 мг |
Натрій | 828 мг |
Упаковані під вакуумом: за t не вище 6°С, вологість 75-78% – не більше ніж 90 діб, за умови цілісності упаковки.
У зв’язку з відсутністю консервантів, відкриту упаковку зберігати при t не вище +6°С і вологості 75-78% і вжити протягом двох днів.