Ковбаса Коппа
- Особливості приготування:
продукт повністю готовий до вживання і не потребує додаткової обробки Перед вживанням зняти оболонку
Увійдіть в обліковий запис, щоб ми могли повідомити вам про відповідь
Насолодіться яскравим середземноморським смаком, ідеально підкресленим ароматними травами – чебрецем, орегано та базиліком. Має гарний візерунок на зрізі.
свинина (95,5%), сіль кухонна, декстроза, глюкоза, перець зелений горошок, тим'ян, орегано, базилік, спеції (гірчичний порошок, перець чорний, коріандр, часник, порошок апельсинової кірки, кардамон), цукор, стартова культура, антиоксидант: аскорбінова кислота, аскорбат натрію, фіксатор кольору: нітрит натрію.
Харчова цінність на 100 г продукту | Кіл-ть |
---|---|
Енергетична цінність (калорійність) | 522 ккал |
Білки (Протеїн) | 18 г |
Жири | 50 г |
Вуглеводи | 0,6 г |
Вітаміни: | |
А | 10 мкг |
Е | 0,3 мг |
В1 | 0,22 мг |
В2 | 0,15 мг |
Ніацин PP | 4,9 мг |
Мікроелементи: | |
Кальцій | 29 мг |
Фосфор | 178 мг |
Магній | 22 мг |
Калій | 243 мг |
Натрій | 828 мг |
Упаковані під вакуумом: за t не вище 6°С, вологість 75-78% – не більше ніж 90 діб, за умови цілісності упаковки.
У зв’язку з відсутністю консервантів, відкриту упаковку зберігати при t не вище +6°С і вологості 75-78%.