Бринза 45% жирності
- Особливості приготування:
бринзу можна додавати у різні салати, використовувати в приготуванні піци та бутербродів Також дуже смачно запікати її разом з яйцями, помідорами та перцем З бринзи можна навіть приготувати шашлик
Увійдіть в обліковий запис, щоб ми могли повідомити вам про відповідь
Натуральний кисломолочний продукт, виготовлений з молока корів Чернігівщини і зквашений на чистих культурах молочнокислих бактерій. Жирність 45%.
молоко коров’яче цільне, молоко знежирене, сіль кухонна харчова, хлорид кальцію, сичужний фермент тваринного походження, закваска чистих культур молочно-кислих бактерій
Харчова цінність на 100 г продукту | Кіл-ть |
---|---|
Енергетична цінність (калорійність) | 414 ккал |
Білки (Протеїн) | 18 г |
Жири | 38 г |
Вуглеводи | 0,6 г |
Вітаміни: | |
А | 10 мкг |
Е | 0,3 мг |
В1 | 0,22 мг |
В2 | 0,15 мг |
Ніацин PP | 4,9 мг |
Мікроелементи: | |
Кальцій | 29 мг |
Фосфор | 178 мг |
Магній | 22 мг |
Калій | 243 мг |
Натрій | 828 мг |
Упаковані під вакуумом: за t від 0 до 6°С, вологості не більше 80% 10 діб. Відкриту упаковку зберігати при t не вище +6°С, вологості 75-78% – не більше 2 діб.У зв’язку з відсутністю консервантів, відкриту упаковку зберігати при t не вище +6°С і вологості 75-78% – не більше двох діб (48 годин).